Sata ile Balkan Üniversitesi’ndeki ayrıcalıklarla tanışın

Sata Eğitim Koçluğunun Uluslararası Balkan Üniversitesi’ne ücretsiz kayıt ve eğitim koçluğu büyük ses getirdi.

Sata ile Balkan Üniversitesi’ndeki ayrıcalıklarla tanışın

Sata Eğitim Koçluğu ile puan veya sınav zorunluluğu olmadan yalnızca lise diploması ile kayıt yaptırarak Makedonya Cumhuriyeti'nde üniversite eğitimi görebilirsiniz.

Sata eğitim koçluğunun Temsilcisi Yıldıray Tugay Tuğtekin ile yurt dışında eğitimi konuştuk. 

Yıldıray Bey merhaba, Sata eğitim koçluğu hakkında bilgi verir misiniz? Vermiş olduğunuz hizmetler nelerdir?

Sata International Grup bünyesinde Sata Eğitim Koçluğu adına eğitim koçluğu temsilcisiyim ve eğitim koçluğu yapan bir firmayız, öğrencilere yurt dışı eğitimlerinde Makedonya Cumhuriyeti hudutları içerisinde alacakları eğitimi destek veriyoruz. Makedonya’da öğrenci olmak kararının ardından Sata’nın Makedonya danışmanlık hizmetleri ile her işlemi kolayca yapabilirsiniz. Sata’nın uzman danışmanlık ve eğitim koçluğu ekibi, kayıt işlemleri gereken belgeleri adresinizden elden teslim alıyor. Bu süreçte kayıt işlemleri için gerekli belgelerin çevirilerinin yapılması, noterden onaylarının alınması ve sağlık sigortası işlemleri gibi işlemler, Sata Eğitim Koçluğu nezdinde yürütülüyor. Adres beyanı için internetten Makedonya yaşam şartlarına göre ister bir ev kiralayabilir, ister bir öğrenci yurdu seçebilirsiniz.  Üniversite kayıt işlemleri, Sata Eğitim Koçluğu uzmanları tarafından yapılıyor ve ilgili evraklar tarafınıza gönderiliyor. Daha sonra Makedonya konsolosluklarına giderek belgeleri teslim etmeniz gerekiyor. Kayıt işlemlerinin ardından Makedonya’ya ulaştığınızda sizi Sata’nın ekibi karşılıyor. Havaalanı transfer hizmetlerinin yanında şehrin tarihi ve turistik yerleri, öğrencilere uygun alışveriş mekanları ve ucuz restoranlar gibi birçok bilgi sağlanıyor. Ayrıca, ücretsiz Makedonca dil eğitim kursu da hediye ediliyor. Makedonya üniversiteleri hakkında bölüm ve konaklama yeri seçiminden çeşitli alanlardaki ihtiyaçlarınıza kadar Sata’nın yardım elini tutabilirsiniz.  Sata Eğitim Koçluğu, Makedonya üniversiteleri taban puanları ve Makedonya üniversitelerinden Türkiye’ye yatay geçiş gibi konularda da Makedonya’da öğrenci olmak isteyen öğrencilere destek oluyor. Makedonya üniversiteleri kayıt işlemlerinde aktif rol oynayan Sata, bu süreçlerin ardından öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Sağlık hizmetlerinden oryantasyon uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede Makedonya danışmanlık hizmeti alıyorsunuz. Mezun olduktan sonra da TÜRKİYE ve AVRUPA‘da çalışma garantisi veriyoruz. 

Yıldıray Bey Uluslararası Balkan Üniversitesi hakkında bilgi alabilir miyiz?

“Balkan Üniversitesi’nde de bilmemiz gereken en önemli husus Türkiye’de bulunan tüm danışmanlık ofislerinin maalesef Makedonya’da bir ofisi bulunmuyor. Biz ise Sata eğitim Koçluğu olarak hem Türkiye’de hem de Makedonya’da ofisimiz bulunuyor. Öğrencinin her anında ücretsiz Eğitim Koçluğu hizmet vermemizin yanında ve kayıt işlemlerinde de hiçbir şekilde bir ücret talep etmeden ücretsiz kayıt işlemleri konusunda hizmet veriyoruz. Son dönemin yükselen yıldızı Uluslararası Balkan Üniversitesi 30 farklı ülkeden öğrenciye ev sahipliği yapmakta olan akademik başarısı üst düzeyde bir üniversitedir. Sınavsız denklik veren üniversite bu özelliğiyle çoğu yurtdışı üniversitesinden ayrı bir konuma sahiptir. Uluslararası ölçekte Makedonya’da en iyi eğitim veren üniversite olarak görülüyor. Uluslararası Balkan Üniversitesine kayıt yapmak için iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Dilerseniz ÖSYM rehberi üzerinden tercih yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilir, dilerseniz de Lise diploması ve not dökümleriyle birlikte sınavsız başvuru yapabilirsiniz. Sata Eğitim Koçluğu her türlü zamanda size destek olmak için yanınızda olacaktır. Bunun yanı sıra Uluslararası Balkan Üniversitesi boyunca 1 sene tamamen İngilizce donanımınızı geliştirmenin için eğitim vermektedir. Üniversite bugün 9 fakülte, 14 alanda akredite edilmiş yüksek lisans ve 2 doktora programıyla 3 bin civarındaki öğrencisine yüzde 100 İngilizce eğitim verirken, sosyal bilimler ve mühendislik alanında yayımladığı 13 akademik dergiyle de bilim dünyasına katkı sağlıyor.


www.sataegitimkoclugu.com 
İLETİŞİM : 0850 241 86 16
Online Whatsapp : +38975471995 
İnstegram : Sataegitim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.