Türkiye’nin ilk konsept kurs markası

Kurslar üzerine yıllardır bir çok şey söylendi, birçok yazı yazıldı. Fakat geldiğimiz bu nokta göstermiştir ki Türkiye’de özel öğretim kursları ve kişisel gelişim kursları bir ihtiyaçtır.

Türkiye’nin ilk konsept kurs markası

Çocuklarımızın bugünkü eğitim sisteminde tek umudu ve tek çaresidir. Fakat bugüne kadar yapılan kararsız yatırımlar kursların kalite konusunda hak ettiği yere gelmesini engellemiştir. Türkiye’nin değişmeyecek ihtiyacı olan kursçulukta , her aşaması ile düşünülerek tasarlanmış bir eğitim modeli ve öğrenci iletişimi adına herhangi bir sözü olan bir marka bulunmamaktadır. Burada kurs markalarının okullaşması ve bu alana yatırımı bırakması önemli olmuştur.

İşte tam bu noktada artık sözü olan bir marka var; Eğitim Garajı.

Türkiye’nin ilk konsept kurs markası Eğitim Garajı’nın arkasında her detayı uzmanlar tarafından geliştirilmiş bir sistem var. Eğitim sektöründeki çeyrek asırlık yönetim ve danışmanlık tecrübemiz, öğrenci iletişimi üzerine projeler ürettiğimiz iletişim uzmanları ve eğitim alanlarının özgürlüğü temasına uygun olarak projeler ürettiğimiz mimar ekiplerimiz ile uzun bir çalışmanın eseridir Eğitim Garajı. Kısaca Kursçuluğa yatırım yapan tek markanın adıdır Eğitim Garajı.

Standartların dışında, eksikleri tamamlayan, kursçuluğu hak ettiği yere koyan, güçlü merkezi yönetim ve iletişim dili ile lider marka; Eğitim Garajı

Garaj Tam Öğrenme Modeli ile temel yapı taşlarını oluşturduğumuz Garaj Eğitim Normları: GEN9, öğrenciyi her alanda kavrayan, istenilen hedefe ulaşıncaya kadar pes etmeyen, her bir öğrenci ile beraber hedefe varana dek mücadele eden Türkiye’nin en gelişmiş eğitim modeli. GEN9 ile Eğitim sizin de Geninizde olacak. Başarılı bir eğitimin en önemli argümanı, zengin içeriğe sahip yayın ve eğitim gereçleri olduğu bilinci ile dijital yayınlar, konu anlatım kitapları, kapsamlı soru bankası, zengin deneme sınavları ve çok çeşitli yaprak testlerde tek bir noktadan beslenmek yerine, Türkiye’nin en iyi yayınlarını bir araya getirerek karma yayın seti; GARAJ 360’ı oluşturduk.

Güçlü bir öğrenci iletişimi Eğitim Garajı’nın en önemli hedefidir. Bunun için iletişim uzmanları tarafından geliştirilen marka dilimiz, farklılığımızı ortaya koymaktadır. Ayrıca fiziki alanlarda yapmış olduğumuz öğrencilere özel alanlar ve pedagojik değerlendirmeler sonucunca belirlenen mimari tasarımlar ile de Eğitim Garajı rakipsiz bir konumdadır.

Bugün sektörün en büyük eksiği eğitim modeli, iletişim dili ve fiziki alanlar ile bütüncül olarak düşünülerek bir marka olmamasıdır. Eğitim Garajı bu ihtiyaçlara cevap veren Türkiye’nin ilk konsept kurs markasıdır.

Özel öğretim kursları ile bilime, Kişisel Gelişim kursları ile İngilizceden memurluğa kadar her türlü kurs ihtiyacı nerede ise Eğitim Garajı orada.

Siz de garajlı olun,Geleceği bugünden değiştirin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.