Yeşilay’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdiği Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nin (YEDAM) toplu açılış töreninde Yalova YEDAM’ın da açılışı yapıldı. Yalova Valisi, Yeşilay Yalova Sorumlusu ve Cumhurbaşkanının özel talimatıyla katılmasını istediği Psikolog Gonca Orhaner’in katılımıyla kurdeleler kesildi.

Cumhurbaşkanının konferansla katılımı ve sohbeti ile çok keyifli zaman geçiren Psikolog Gonca Orhaner, geçtiğimiz yıl 87 madde bağımlısı gencimizin normal yaşama adapte edilmesini sağladı. 

Cumhurbaşkanı ile konferansla bağlanmasının ardından Cumhurbaşkanının kızı’da Psikolog Gonca Orhaner ile birebir canlı bağlantı yaptı. 

Yeşilay, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikososyal destek sağlıyor. YEDAM’ın tamamı bağımlılık alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekibi; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyor. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyor. YEDAM’a 115 YEDAM Danışma Hattı üzerinden ulaşılabiliyor.