Erdoğan, UBER ile ilgili son noktayı koydu

İstanbul'da esnaf ve sanatkarlar ile iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada UBER ile ilgili olarak, "Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok" dedi.

Erdoğan, UBER ile ilgili son noktayı koydu

Erdoğan'ın UBER ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama şöyle;

"Geçenlerde, Dolmabahçe Sarayı'nda gençlerle bir sohbetim oldu. Daha sonra çıktığımda dışarıdan bir grup yanıma gelerek; ‘UBER’le ilgili bizim halimiz ne olacak?’ dediler.

Ben de kendilerine şunu söyledim; Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yok. UBER olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. Sizler hangi yasaya göre böyle bir şey çıkardınız ve icat ettiğiniz? Bizim taksilerimiz taksicilerimiz onların hakkını gasp ederek size devredemeyiz.

Bunun için UBER'in dünya kuruluşunun başındaki şahısa ben randevu vermedim. Hala da vermiyorum.

Ben randevu vermeyince de buradaki takım taklavat ne var ne yok hepsini götürdüler. UBER konusu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bizde bitmiştir. Böyle bir şey yok. Ne aldanan olacağız, ne de aldatan olacağız olay budur"

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanAçıklamaUber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.