Vergili yaptığı önemli nakdi bağışın dışında Oyuncu Ferdi Sancar ile yaşadığı diyalogla tüm Türkiye’de duygu dolu anlar yaşattı.

Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Sefer karakteri ile gönüllerde taht kuran oyuncu Ferdi Sancar “tek mal varlığım” olarak nitelendirdiği 98 model aracını kampanya kapsamında satışa çıkardığını ve gelirinin depremden etkilenen vatandaşlar için kullanılacağını açıklamasının ardından yayına bağlanan Uğur Vergili “İlk önce Ferdi kardeşimin arabasını almakla başlayayım. Arabası onda kalsın. Arabayı 500 bin liraya almak istiyorum” dedi.

ÇOCUKLARI ADINA TOPLAMDA 11,5 MİLYON LİRA BAĞIŞLADI

Bu örnek davranışının ardından konuşmasını sürdüren Vergili “Başkent İnşaat olarak 9 milyon lira, kızım Asude Naz için 1 milyon lira, oğlum Said için de 1 milyon lira toplam 11,5 milyon lira bağış yapmak istiyorum” ifadelerini kullanarak, kampanyanın önemli bağışçıları arasında yer aldı.

Katma değerli ihracata odaklandı Katma değerli ihracata odaklandı

PENDİK VE SANCAKTEPE PROJELERİ MAYIS’TA TESLİM

Güvenli ve hayata değer katan yapılar inşa etme misyonu ile yola çıkan Başkent İnşaat; İstanbul’da Kadıköy, Pendik, Sancaktepe ve Silivri ilçelerinde devam eden projelerin yanında Ankara ve Kıbrıs’ta da projelerine devam eden Başkent İnşaat, Işıltılı Evler Sancaktepe ve Eye of İstanbul Pendik projelerinde Mayıs ayında projelerin teslimini yapmaya hazırlanıyor.

“SİLİVRİ PROJEMİZDE SİSMİK İZOLATÖR KULLANIYORUZ”

Aslınaz Konakları Silivri projesinde sismik izolatör kullanılacağını açıklayan Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Lüks ve konfor arayışında olan herkes projelerimize yoğun ilgi gösteriyor ancak lüksün ve konforun yanında projelerimizin yoğun ilgi görmesinin en önemli sebebi güvenilir ve sağlam yapılar inşa ediyor olmamız, bu güvenirliliği sürdürebilmek adına da daha iyisine nasıl ulaşırız diye düşünüyoruz bu nedenle de Silivri’deki Aslınaz Konakları projesinde olası bir depreme karşı hasarı en az boyutlara indiren sismik izolatörler kullanma kararı aldık” dedi. İfadelerinin devamında deprem nedeniyle baş sağlığı dileyen Uğur Vergili “Bu vesile ile tekrar depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.