Adem Albayrak, CaddeVarlık Projesi ile lükse yön verdi

Bağcılar başta olmak üzere İstanbul’un birçok farklı semtinde hayata geçirdiği lüks konut projeleri ile sektörde adından başarıyla söz ettiren Alb Varlık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Adem Albayrak, Bağcılar’da imzasını attığı Cadde Varlık projesi ile sektöründeki tecrübesini bir kez daha göstermiş oldu

Adem Albayrak, CaddeVarlık Projesi ile lükse yön verdi
İçerisindeki sosyal alanları ile birlikte yaşam değeri yüksek bir proje olarak ortaya çıkan Cadde Varlık Projesi, mükemmel lokasyonuyla da yüksek prim potansiyeline sahip bir yatırım aracı. Mall of İstanbul Avm, 212 Avm gibi alışveriş ve yaşam merkezlerine birkaç dakika mesafede yer alan projeyi kendi arsaları üzerine yaptıklarını belirten Adem Albayrak, m2 birim fiyatlarını çok uygun tuttuklarını söyledi.

İnsanlar Cadde Varlık projesinden ev aldıklarında daha ilk günden itibaren kazanmaya başladıklarını sözlerine ekleyen Adem Albayrak projenin insanlara yaşarken kazançlı çıkacakları bir hayat sunduğunu belirtti.

Alb Varlık Yapı olarak Bağcılar’ın değişen ve yenilenen yüzüne katkı sağlayacak proje-
ler geliştirme amacında olduğunu belirten Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Adem Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Varlık ile inşaat sektörünü ve projeleri konuştuk.

Adem Bey, Alb Varlık Yapı sektöründe konuşulan işlere imza atan bir marka. Kurumsal yapınız hakkında bilgi verir misiniz?

Şirketimizi ortağım Ahmet Varlık Bey ile birlikte kurduk. Kendisi, özellikle oyuncak sek- töründe hatırı sayılır yatırımları olan başarılı bir iş adamı. Ahmet Bey ile tanışmadan önce ben 40 yıllık aile mesleğimizi 1996 yılından itibaren tek başıma devam ettiriyordum. Binin üzerinde konutun üretimini gerçekleştirip sahiplerine teslim ettim. Ahmet Bey ile güzel bir
sinerji oluşturduk. İnsanların yaşam kalitesini arttıran
çevresinde örnek gösterilen projeler hayata geçirme amacıyla yatırımlarımıza devam ediyoruz.



Ahmet Bey Alb Varlık inşaatı başarıya götüren farklılıklar sizce neler?

Biz sektör tecrübemizin yanında, vizyon ve mis- yon olarak kendimizi çok farklı konumlandırdık. Her şeyden önce biz değer odaklı bir markayız. Proje geliştirirken ve uygularken maliyete değil, topluma ve insanların yaşamına katacağımız değere odaklanırız. Maliyetimizi nasıl daha düşürebiliriz den ziyade, projemize daha neler ekleyebilir isek, projemiz hem çevresine örnek olur hem de içinde yaşayan insanların yaşamlarına artı değer katar diye düşünüyoruz.




“Cadde Varlık yaşam ve yatırım değeri yüksek bir proje’’


Projemiz içindeki sosyal alanları ve mükemmel planlanan konut tipleri ile iyi bir yaşam alanı olarak ortaya çıkıyor. Bunun yanında projemiz, Mall of avm, 212 avm gibi birçok alışveriş merkezine, Atatük havalimanına birkaç dakika mesafede. Bu özel lokasyonu ile çok ciddi bir pirim potansiyeline sahip. Projemiz bittiğinde insanlar minimum %35 kazançlı çıkmış olacaklar.



560 lüks konut yapıyoruz


Projemizi mülkiyeti kendimize ait 12 dönüm- lük bir alan üzerine yapıyoruz. 4 etap şek- linde hayata geçireceğiz. İlk etabımız 120 daire 5 iş yerinden oluşuyor. Toplam- da ise 560 daire ve 45 ticari alandan oluşacak. Cadde Varlık projemizde, havuz, fitness salonu, spa alanı, çocuk oyun alanı gibi onlarca sosyal alanda yer alıyor.




“ÜLKEMİZİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR’’


Ülke olarak zorlu bir dönemi daha geride bıraktık. Refe-
randum sonucunun tüm memleketimize iyilikler, güzellikler getireceğine inanıyorum. 2023 hedeflerimize doğru
daha kararlı ve emin adamlarla yürüyeceğiz. Son 5 yılda o
kadar çok olumsuz olay yaşadık ki, Cumhurbaşkanımız Recep
Tayyip Erdoğan’ın liderliği, halkımızın kahramanlığı her şeyi geride bıraktık. Atık biz bundan sonra yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhu ile daha da güçleneceğiz daha da güzel 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık can 6 yıl önce

Selam adem bey projelerinizi çok beyeniyoruz başarılarınızın devamını dileriz