Türk Gayrimenkul Sektörünün önemli isimlerinden Altın Türk Yatırım’ ın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın’ ın Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürdüğü Arap Türk İş Adamları Derneği her geçen gün üye sayısını arttırıyor.

Suudi Arabistan, Katar, Dubai, Ürdün başta olmak üzere onlarca Arap ülkesinden yüzlerce üyeye sahip olduklarını belirten Arap Türk İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın her geçen gün artan üye sayısıyla bu alanda hizmet veren en büyük sivil toplum kuruluşu olacaklarını belirtti.



Arap Türk İş Adamları Derneği Genel Sekreteri, Yönetim kurulunda hukukçu, maliyeci, mühendis, mimar gibi farklı meslek guruplarından profesyonel yöneticilerin görev aldığı Türk ve Arap yatırımcılarının güçlerini birleştirdiği güçlü bir organizasyon olarak gösteriliyor dedi.



20-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen 11.Gayrimenkul fuarında Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Mehmet Ceylan tarafından ödül alan İsmail Altın, hem dernek hem de şirket olarak Türkiye’ye daha çok yabancı yatırım getirebilmek amacıyla çalışmalarına 2018 de daha da hız vereceklerini söyledi.



28-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan 12. Gayrimenkul fuarı ve Arap-Türk zirvesinin organizatörleri arasında bulunduklarını belirten İsmail Altın aynı zamanda yurt dışında da fuarlar organize edeceklerini vurguladı.