Bu zamana kadar yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Bektaş inşaat, Diyarbakır’ ın güven duyulan markaları arasında yer alıyor. Her projesi ile Diyarbakır’ ın modernleşen yüzünde katkı sahibi olmayı başaran şirketin her bir projesi bulunduğu bölgede örnek proje olarak standartları yükseltti.

İzmit belediyesinin düzenlediği ihaleyi kazanarak projeyi yapmaya hak kazanan Bektaş inşaat 48 dönümlük alanda projenin yapımını gerçekleştirecek. 24 blok da 433 konutun yer alacağı proje sosyal alanları ile de insanlara tatil keyfi sunacak. 


‘’Yaşam ve Yatırım değeri yüksek projeler üretiyoruz’’

Şirket olarak 25 yıla yaklaşan faaliyetlerinde hep özel işlere imza atmayı prensip haline getirdiklerini belirten Bektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Bektaş; ‘ Ben bir işadamı olarak gerçekleştirdiğim her projenin insanımıza ve toplumumuza faydası olmasını amaçladım. İnşaat sektöründe yaklaşık 25 yıllık proje geliştirme ve uygulama tecrübesine sahip bir kurumuz. Bu tecrübemizin yanında biz, vizyon ve misyon olarak kendimizi çok farklı konumlandırdık. Her şeyden önce biz değer odaklı bir markayız.Proje geliştirirken ve uygularken maliyete değil, topluma ve insanların yaşamına katacağımız değere odaklanırız. Maliyetimizi nasıl daha düşürebiliriz den ziyade, projemize daha neler ekleyebilir isek, projemiz hem çevresine örnek olur hem de içinde yaşayan insanların yaşam kalitesine artı değer katar diye düşünürüz. Bu nedenle insanlar bizim projemize baktıklarında hayatlarının her anına değer katacak dokunuşları fark ederler. ‘’ dedi .




‘’Ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip edip, iş süreçlerimize uyguluyoruz.’’
Müşterisine en iyisini sunmayı ilke edinmiş bir marka olarak, sektörümüz ile ilgili tüm ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip edip, projelerimize uyguluyoruz. Bu, yeni bir mimari ekol veya ürün olabilir, müşterimize değer katacak ise hemen alır projelerimize entegre ederiz. Bu nedenle projelerimizi gezen insanlar, başka projelerde göremeyecekleri yeni ürünleri ve anlayışları bizim projemizde görürler.



‘’ Kurumsal yapıda, profesyonel bir kadro ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz’’
Aydoğdun inşaat, kurumsal yönetim anlayışını eksiksiz uygulayan, tecrübe sahibi profesyonel bir kadro ile sektördeki faaliyetlerini sürdüren bir kurum. Mühendisinden mimarına, ustasından düz işçisine aile olmayı başarmış bir şirketiz. Şirketimizin bu özelliği bizim başlarımız da en büyük etkenlerden birisini oluşturuyor.