Emin Hitay, yalıyı 20 milyon Dolara aldı 35 milyon dolara sattı

Türkiye'de çok sayıda yenilikçi proje ve iş fikrinin oluşturulması ve hayata geçirilmesinde rol alan iş adamı Emin Hitay, parayı nereye yatıracağını iyi biliyor!

Emin Hitay, yalıyı 20 milyon Dolara aldı 35 milyon dolara sattı

İddaa'nın yaratıcısı olan ve 2005'te İddaa'yı 80 milyon dolara Yunanlı ortağına satan Hitay, bir yıl sonra kazandığı paranın 20 milyon doları ile 82 yaşında vefat edene kadar Vuslat Sadıkoğlu'nun oturduğu Bebek'teki Sadıkoğlu Yalısı'nı satın almıştı.

Duydum ki Emin Bey, 13 yıl oturduğu yalıyı tam 35 milyon dolara satmış...

Anlayacağınız; teknoloji odaklı birçok marka kurup büyük kârlarla satan Emin Hitay, oturduğu evden bile tam 15 milyon dolar kazanmayı başardı.

Emin Bey'in bu ticari başarısına şapka çıkarmak lazım. Bravo doğrusu.

Emin Hitay'dan, Sadıkoğlu Yalısı'nı, 35 milyon dolara alan da tanıdık bir aile; birkaç yıl önce Göcek'te bir otel kapatıp iki gün iki gece doğum günü partisi verdikten sonra tanınmaya başlayan Emir Bahadır'ın anne ve babası Mine-Habib Cem Bahadır çifti.

Umarım yeni yuvalarında iyi günlerde otururlar.

Bülent Cankurt/Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Firi furu 2 yıl önce

Bildiğim kadarı ile Emin Bey başarılı olduğu için degil başarısız olduğu için yalıyı satmış. Girişim başarısızlığından doğan borç yükü dolayısı ile zor bela işleyen büyümeye devam etmeyen şirketlerinden gelen geliri başarısızlığının bedelini karşılamadığı icin yalıyı satıp gelen nakti kullanmış. Duyum tabi.