ESTİM Ticaret Merkezinin İnşası Tamamlandı

Haramidere ve Beylikdüzü arasında yeni bir yıldız yükseldi. ESTİM Ticaret Merkezinin inşası tamamlandı.

ESTİM Ticaret Merkezinin İnşası Tamamlandı

Yapımı 14 ay süren ve SKÖ İnşaat’ın yatırımı olan ESTİM Ticaret Merkezinin inşası tamamlandı. 10 katı ve 95 bağımsız tapuya sahip olan bu iş merkezinin büyüklüğü 900 metre kare. Her kat için 8 kapalı özel otoparkı mevcut.

SKÖ İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Önay, “Kalıcı ve pozitif miras yaratan amaca yönelik projeler sunmayı hedefliyoruz. Projelerimizin istihdam yaratan ve ekonomiyi büyütmesi amacıyla ilerliyoruz. Bütün yapılarımızı müşterilerimizin hedeflerine göre ayarlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Genç ve vizyoner bir bakış açısıyla projelendirilen ESTİM Ticaret Merkezinin şirketler için bir yatırım aracı olarak planlandığını söyleyen Önay, “ Merkezimiz 10 katlı. Her katı ayrı bir alıcıya sunuyoruz. Bu projede daire bazlı bir satış planlamadık. Kurumsal bir yapı inşa ettik. 19 bin 500 metrekarelik bir ölçüme sahip. Ticari faaliyetler için biçilmiş bir kaftan” dedi.

“Gayrimenkulün hangi amaca hizmet ettiği kullanılacak konut için önem taşır.” ifadelerini kullanan Önay bütün yatırımcıları ESTİM Ticaret Merkezini ziyarete davet etti.

Detaylı bilgiye https://www.estimticaretmerkezi.com/ adresinden ulaşmak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.