İGP, Babacan Port Royal’ı yabancı yatırımcıyla buluşturuyor.

Türkiye Gayrimenkul satış ve pazarlama sektörünün iki önemli ismi Altın Türk Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın ve Bahaş Holding’in gayrimenkul pazarlama şirketi TGP İnvesment’ın Ceo’su Zeki Kemal Oğuz’un oluşturduğu iş birlikteliğiyle faaliyetlerine başlayan İstanbul Global Partners, Türkiye’nin en özel projeleri arasında gösterilen Babacan Port Royal’ın satış ve pazarlama çalışmalarını üstlendi.

Uzun yıllardır yabancıya gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda hizmet veren Altın Türk Yatırım ile aynı zamanda Arab Türk iş adamları ve Yatırımcıları Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın, İstanbul Global Partners’ın ağırlıkta Babacan Holding ve Bahaş Holding’in geliştirdiği gayrimenkul projelerinin satışını üstleneceğini belirtti.

İsmail Altın, gerek yönetici kadrosu gerekse uluslararası satış deneyimi olan profesyonel ekibiyle İstanbul Global Partners’ın sektöründe lider bir marka olacağını da sözlerine ekledi.


‘’Çinli’lere Türkiye’den gayrimenkul yatırımı yaptırıyoruz’’

Uzun yıllardır gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda oluşan tecrübenin oluşturduğu avantajla çok uluslu bir şirket gibi faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten TGP İnvesment’ın Ceo’su Zeki Kemal Oğuz, İstanbul Global Partners ile birlikte Çin vatandaşlarının da gayrimenkul satışı gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. Zeki Kemal Oğuz,250 bin dolar gayrimenkul yatırımı yapan yabancıların Türkiye vatandaşı olabilmesi ve gayrimenkul vergisinin Avrupa’ya göre daha uygun olması gibi nedenlerle Çinli’lerin de Türkiye’ye yatırım yapmaya başladığını sözlerine ekledi.

‘5000 konutluk bir gayrimenkul portföyünün satışını gerçekleştireceğiz’’

Babacan Port Royal’ın satış ofisinde acenteleriyle bir araya geldikleri kokteyl de konuşma İstanbul Global Partners’ın kurucuları İsmail Altın ve Zeki Kemal Oğuz,Bahaş ve Babacan Holding’in toplamı 5000’e yaklaşan konutlarının satışı konusunda birlikte çalışacaklarını ve daralan iç pazarla birlikte zora düşen Türk Gayrimenkul sektörüne nefes aldırma hedefinde olduklarını söylediler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.