Plansor ile imar ve harita işlemlerinde yeni dönem

Şehir Plancısı Serap DEMİR tarafından 2015 yılında projelendirme işlemleri yapan DEMİR ŞEHİR PLANLAMA, bugüne kadar Türkiye’nin muhtelif bölgelerinde yürüttüğü projeler kapsamında binlerce projeye imza attı.

Plansor ile imar ve harita işlemlerinde yeni dönem

Ana uzmanlık alanı imar planı çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, kalkınma planları olsa da, hazırladığı Tübitak Projesini hayata geçirerek vatandaşlarımızın evinden yada ofisinden çıkmadan parsellerini güncel imar durumuna tüm imar bilgisi başlıklarına ve tüm tapu işlemlerine dair cagrı merkezi, sistem otomasyonu ve mobil uygulaması ile rahatlıkla talep oluşturabileceği bir platform oluşturulmuştur. Güvenli ödeme kanallarının yer aldığı; vatandaşlarımızın kart bilgilerinin hiçbir şekilde talep edilmediği yeni bilgilendirme, danışmanlık ve çözümleme sistemi tüm Türkiye ölçeğinde hayata geçirilmiştir.

Hızlı Güncel Ayrıntılı ve güvenilir platform

Talep edilen imar durum bilgisini yada tapu işlemini en geç üç iş günü içerisinde ayrıntılı doküman oluşturulan talep sahibine iletilen aynı zamanda doküman paylaşımı sonrası plansor çağrı merkezi aracılığı ile arama yapılarak yönetmelik hükümleri gereği bilgilendirme ve yönlendirme portalı oluşturulmuştur.

Planlı yapılaşma ile herkes için erişilebilir şehirler hedefliyoruz

Bilinçli veya bilinçsizce kemirilen tarım alanlarının yok olmasını engellemek ya da hazine parsellerinin tahribatını engellemek adına amacımız vatandaşlarımıza güncel bilgi ve yönetmelik aktarımı yaparak; kaçak yapılaşmanın da önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca parselinizin dükkanınızın ya da gayrimenkulünüzün emsal değeri ile ilgili ortalama fiyat değeri belirleyerek vatandaşlarımızı, alım satım yapmak isteyen kişileri bilgilendirmiş oluyoruz.

Parselinize ait doğru kararları verin

Parselinizin mevcut durumuna bakarak yola olan mesafesi erişilebilirliği cephesi derinliği bahçe mesafeleri imar planı sınırları içerisinde olup olmadığı gibi en etkin kriterleri göz önüne alarak vatandaşlarımıza proje yatırım yönlendirmesi yapmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda parseliniz günümüz koşulları gereği ve yönetmelik hükümleri gereği akaryakıt tesis alanı konut alanı ticaret alanı tarım ve hayvancılık tesisi alanı güneş enerjisi santrali alanı rüzgâr enerjisi santrali alanı gibi konu başlıklarını gözeterek sizleri doğru yatırım araçlarına yönlendiriyoruz. Dolayısıyla kent kalkınmasına destek olduğumuz gibi ulusal kalkınmaya da destek olarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.