Avustralya Ankara Büyükelçisi James Larsen Ordu’ya sürpriz ziyareti

AK parti Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aktepenin özel misafiri olarak Ordu’ya ziyarette bulunan Avustralya ‘nın Ankara Büyükelçisi James Larsen ve Başkatibi Dr.Tamsin Sanderson bir dizi programlarda bulundu.

Avustralya Ankara Büyükelçisi James Larsen  Ordu’ya sürpriz ziyareti
Ankara travesti partnerin bulunduğu travesti sitesi
 Akşam yemeğinde Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akparti Ordu İl yönetiminden Osman AKTEPE, Ordu Baro Başkanı İlhan Kurt, Ordu Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve diğer misafirlerin katılımıyla bir araya gelindi.



JAMES LARSEN ORDU'DA DEMOKRASİ MİTİNGİNE KATILDI

Büyükelçi James Larsen 22.30 da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmazı ziyaret etti. Larsen Belediye önünde Darbe girişimine karşı düzenlenen Demokrasi mitingine katıldı. James LARSEN'' Ordu'da demokrasi kutlamasına katıldığım için çok mutluyum. Çok teşekkürler ''dedi.



Geceyi Ordu’da geçiren Larsen pazar günü Boztepe de ordulu iş adamlarıyla sabah kahvaltısında buluştu. Saat 13.00 de 100 kişilik bir toplulukla ordu dsi efirli tesislerinde güzel bir program eşliğinde birlik ve beraberlik buluşması gerçekleştirildi. Akşam vakti büyük elçi Ordu’dan ayrıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramiz yilmaz 8 yıl önce

Elçinin bizleri ziyareti fazlasıyla memnun etmiştir.