Babacan: Pazar Günü Devlet Başkanı Seçeceğiz

AK PARTİ Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Birinci Sünnet Şöleni'ne katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Cumhurbaşkanı demek bizim sitemimizde devlet başkanı demek. Yani ilk defa millet...

Babacan: Pazar Günü Devlet Başkanı Seçeceğiz

AK PARTİ Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Birinci Sünnet Şöleni'ne katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Cumhurbaşkanı demek bizim sitemimizde devlet başkanı demek. Yani ilk defa millet ile devlet bu seçimde buluşacak ve devlet başkanını seçecek" dedi.

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı Sarnıç Cumhuriyet Meydanı'nda Birinci Sünnet Şöleni düzenledi. Gaziemir'de oturan 150 çocuğun sünnet ettirildiği şölene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve İl yönetim üyeleri, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı. Şölende konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin Ak Partili geçen yıllarını değerlendirdi. Babacan, "2002'nin Türkiye'si ile bugünün Türkiye'si arasında gerçekten iki ayrı denecek kadar fark var. 2002 yılında zor bir tablo devraldık. Enflasyon yüzde 29'du. Bu devletin hazinesi borçlanırken yüzde 60 faiz ödüyordu. Bizimle birlikte hem faizler hem de enflasyon tek haneli rakamlara indi. Milli gelirimiz sürekli artar hale geldi. Günümüzde komşuluk anlayışı değişti. Bugün Somali'de, Sudan'da, Suriye'de, Irak'ta milyonlarca insan sıkıntı çekiyorsa, Gazze'de yüzlerce insanımız katlediliyorsa, biz bunların hepsine komşu diyoruz. Biz bu amaçla oralara elimizi uzatıyoruz" dedi.

"CUMHURBAŞKANI DEVLET BAŞKANI DEMEK"

Türkiye'nin sağladığı başarıların istikrar sayesinde olduğunu belirten Babacan, pazar günü gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, "Türkiye'de istikrarın temsilcisi AK Parti'dir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı adayımız. Önümüzdeki pazar günü ilk defa halkın kendisi cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanı demek bizim sitemimizde devlet başkanı demek. Yani ilk defa millet ile devlet bu seçimde buluşacak. Milletin verdiği oyla devletin başına geçecek. Ben şimdiden kendisine başarılar diliyorum. Devletimizin başkanı olarak seçilmesi için dua ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.