Burdur'da Milletvekilleri Tartıştı

Mesut MADAN/ BUCAK (Burdur), () - AK Parti'den istifa edip bağımsız kalan Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Bucak İlçesi'nde katıldığı bayramlaşma töreninde, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'le tartıştı. Bucak Belediye...

Burdur'da Milletvekilleri Tartıştı

Mesut MADAN/ BUCAK (Burdur), () - AK Parti'den istifa edip bağımsız kalan Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Bucak İlçesi'nde katıldığı bayramlaşma töreninde, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'le tartıştı.
Bucak Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen protokol bayramlaşma programına, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Mutlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programa, bir süre önce AK Parti'den istifa eden Bağımsız Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım da katıldı. Bayramlaşma sırasında Milletvekili Özçelik ve bazı vatandaşlar Yıldırım'a tepki göstererek, dışarı çıkmasını istedi. Tepkiler üzerine Yıldırım, bir süre sonra salondan ayrıldı.
'MİLLETİN İRADESİNİ HİÇE SAYDI'
Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Özçelik, Yıldırım salona girdiğinde kendisine, "Buraya gelmemeniz gerekiyordu. Bu Bucak halkının iradesine saygısızlıktır. Sen AK Parti döneminde 6 yıl genel müdürlük, 2 yıl müsteşarlık yaptın. Kalktın darbecilerle birlik oldun. CHP'nin adayına imza attın. Kendine o kadar güveniyorsan seçimlere de bağımsız girseydin. Ne yüzle geliyorsun?" dediğini söyledi. Hami Yıldırım'ın Bucak halkının oylarıyla seçildiğini aktaran Özçelik, "Vatandaşın iradesini hiçe saydı. Bu programa katılmaması gerekiyordu" dedi.
YILDIRIM: AK PARTİ'DE KALANLAR İHANET ETTİ
Bayramlaşma töreninde yaşanan olayla ilgili 'ya açıklama yapan Hami Yıldırım ise bayramlaşma sırasında Bayram Özçelik'e elini uzattığını, ancak Özçelik'in kendisine tepki gösterdiğini söyledi. "Böyle bir tartışmanın tarafı olmak istemezdim" diyen Yıldırım, şöyle konuştu:
"Bayram Özçelik bana, 'Milletin oyuna ihanet ettin, vekillikten istifa et' gibi sözler söyledi. Her zaman söylediği sözler. Gerekli cevabı verdim. Bu konuda çok açıklama yaptım. Ben milletin oyuna sahip çıkmak için istifa ettim. 'Reza Zarrab'ın önüne yatarız' diyenler, Güneydoğuyu PKK'ya teslim edenler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelenler, Kuranın ayetleriyle dalga geçenler, Ak Parti'de kalanlar ihanet etmiştir. İnsanlar bunlara, peygamber efendimize günah isnat etsinler, Güneydoğuyu PKK'ya teslim etsinler, yolsuzluklara bulaşsınlar diye mi oy verdi" dedi.
'ÖZÇELİK KIŞKIRTTI' İDDİASI
Bayram Özçelik'in salondakileri tahrik ederek olay çıkmasına neden olduğunu savunan Yıldırım, "Milleti tahrik etti. Her zamanki edepsizliği. Herkes karakterinin gereğini yapıyor. Ayıptır, bayramda böyle bir tartışmanın tarafı olmak istemezdim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.