(görüntülü Haber) Fatih'teki Operasyonlarda 30 Kişi Gözaltında

FATİH'te farklı semtlerde yapılan operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda jammer (sinyal kesici), çelik yelek, 4 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek, susturucular ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Dün akşam saatlerinde...

(görüntülü Haber) Fatih'teki Operasyonlarda 30 Kişi Gözaltında

FATİH'te farklı semtlerde yapılan operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda jammer (sinyal kesici), çelik yelek, 4 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek, susturucular ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Dün akşam saatlerinde yaklaşık bin 500 polis, Fatih bölgesinde ana caddelerde ve ara sokaklarda asayiş uygulaması başlattı. Özel harekât timlerinin de destek verdiği çalışmaları, bir polis helikopteri de yukarıdan takip etti. Şüpheli görülen araçları durduran polis ekipleri, araçların içerisini didik didik aradı. Asayiş denetlemesine çok sayıda çevik kuvvet ile motosikletli tim ve ilçe ekibi de katıldı. Baskınlarda 30 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen, jammer (sinyal kesici), 2 çelik yelek, uyuşturucu madde, 4 ruhsatsız tabanca ve 2 adet av tüfeği, cop, pala, çok sayıda bıçak, uyuşturucu madde ve uyuşturucu maddeden elde edilen bir miktar para, Balat'ta bulunan Liman İskele Polis Merkezi'nde basın mensuplarına sergilendi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da polis merkezine gelerek denetimlerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. "SOKAK ÇETELERİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE VERİYORUZ" Söz konusu uygulamaların devam edeceğini belirten Altınok, "İstanbul'da huzuru bozmaya yönelik ne yapılanma varsa hepsinin üzerine kararlılıkla gideceğiz. Özellikle uyuşturucu konusunda vatandaşımızın sızlanmasına sebebiyet veren sokak çetelerine karşı yoğun bir mücadele veriyoruz. Bundan sonra daha acımasız bir şekilde üzerine gideceğiz. Hiç kimse İstanbul'da kendisini hukukun, kanunun ve kanunun bize verdiği yetkinin üzerinde göremeyecek. Tüm vatandaşlarımızın müsterih olmasını istiyoruz. Ramazan ayına İstanbul'da insanlarımızın huzur içinde girmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uygulamalarda 30 kişi gözaltına alındı" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.