Kapadokya’da Yer Turist, Gök Balon

NEVŞEHİR, () - TÜRKİYE’nin turizmde dışa açılan en önemli kapılarından biri olan Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı ile birlikte önemli bir turist hareketliliği göze çarptı. Turizmde Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeli...

Kapadokya’da Yer Turist, Gök Balon

NEVŞEHİR, () - TÜRKİYE’nin turizmde dışa açılan en önemli kapılarından biri olan Kapadokya bölgesinde Ramazan Bayramı ile birlikte önemli bir turist hareketliliği göze çarptı.
Turizmde Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeli konaklama tesisleri ve butik oteller başta olmak üzere belediye belgeli otel, motel ve pansiyon olarak 28 bini aşan yatak kapasitesine sahip Kapadokya bölgesine, özellikle yerli tatilciler bayram tatilinin başlamasıyla birlikte gruplar halinde adeta akın ettiler. Sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan sıcak hava balonları ile gökyüzünden Kapadokya bölgesini keşfeden yerli ve yabancı turist grupları, sabah kahvaltısının hemen ardından Göreme Açık Hava Müzesi başta olmak üzere Zelve Örenyeri, Çavuşin Kilisesi, Kaymaklı, Özkonak ve Derinkuyu Yer altı şehri ile Ortahisar, Mustafapaşa ve Ortahisar gibi merkezleri ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI
 

Anahtar Kelimeler:
KapadokyaNevşehirBalon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.