Tuba Koca, Lanu markası ile parfüm sektöründe standartları değiştiriyor.

Dâhil olduğu her sektörde marka yaratan başarılı bir iş kadını olarak iş dünyasında örnek gösterilen isimler arasında yer almayı başaran Tuba Koca, Lanu Parfüm markası ile kozmetik sektöründe de başarısını kanıtladı.

Tuba Koca, Lanu markası ile parfüm sektöründe standartları değiştiriyor.

Kısa zaman içerisinde beklentilerinin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarının altını çizen marka kurucusu Tuba KOCA, markamızı tercih eden kişi ve kurumların referansları ile gelen yoğun talepler bizi gururlandıyor dedi. 

Tuba Hanım Neden Lanu ? 

Lanu; benim kendi içsel yolculuğum ile başlayıp, koku tutkusunun keşfi ile sonlanan gerçek bir hikaye sonucunda oluşmuştur. Kendisini yansıtan, onu en iyi anlatan kokuyu bulma isteğiyle başlayan bu süreç, sonucunda birçok farklı, eşsiz kokunun da keşfini sağlamıştır. Lanu; yaşanmış acı-tatlı deneyim, tecrübe, iç dünyanın keşfi ve beraberinde gelen arınma yolunda kurulmuştur. Lanu ve ekibinin, parfümü şişelere konulmuş bileşenler ile birlikte; bireyi kendisi yapan değerleri doğrudan kişilere sunmuştur. Bu sayede koleksiyondaki her koku, farklı kişilik özelliklerine doğrudan dokunmuş ve tamamlamıştır.

Çünkü önce kokular tanışır...

İster baş başa bir görüşmede isterse de kalabalık bir ortamdaki buluşmalarda karşımızdaki insanla ilk olarak el sıkışırız. Ancak bundan önce bir kavram var ki henüz tenler temas etmeden hissederiz. Lanu, her şeyden önce kokuların tanıştığını biliyor ve ilk izlenimi kokusuyla bırakanları temsil ediyor.

Lanu Fragrance Tanıtım Filmi

https://lanufragrance.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.