Valilik Önünde İncil Dağıtan Japonları Polis Uzaklaştırdı

ZONGULDAK Valiliği önünde İncil dağıttıkları iddia edilen 5 japon öğrenci polis tarafından uzaklaştırıldı. Amerika ve Kanada'da üniversitede okuduklarını söyleyen 5 Japon genç,...

Valilik Önünde İncil Dağıtan Japonları Polis Uzaklaştırdı
ZONGULDAK Valiliği önünde İncil dağıttıkları iddia edilen 5 japon öğrenci polis tarafından uzaklaştırıldı.

Amerika ve Kanada'da üniversitede okuduklarını söyleyen 5 Japon genç, Valilik önünde gitar çalıp yanlarında toplanan vatandaşlarla sohbet etti. İncil hakkında bilgiler veren öğrencilerin vatandaşlara, 'Ne iş yapıyorsunuz?', 'Aileniz kaç kişi?', 'Evli misiniz?' gibi sorular sorarak not aldıkları da görüldü. Öğrenciler, sohbet ettikleri bazı kişilere İncil de verdi.

Valilik binasında görevli polis memuru, kalabalığın artması üzerine öğrencileri uyararak uzaklaşmalarını istedi. Çantalarını toplayarak oradan ayrılan öğrencilerden Edward Lee, gazetecilere Türk kültürünü araştırmak ve tanımak için geldiklerini söyledi. Valilik önünde gölge olması nedeniyle oturduklarını söyleyen Lee, "Biz gölgede incil okuyorduk. Merak edip soranlar oldu. Biz de bir kaç kişiye incil verdik" dedi.
Lee, Zonguldak'tan sonra Ankara ve İstanbul'a gideceklerini söyledi.


 

Anahtar Kelimeler:
PolisValilikIncilJapon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.