Atalay Filiz İle Selfie Çektiren Polis İçin Flaş Gelişme!

Türkiye'nin gündemine seri katil olarak oturan ve dün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz ile polis memurunun selfie yapması büyük tartışmalara sebep oldu. Olayın sosyal medyada yayılması üzerine Atalay Filiz ile selfie yapan polis memuru ile bunu çekip sosyal medyada yayan polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

Atalay Filiz İle Selfie Çektiren Polis İçin Flaş Gelişme!
SELFIE ÇEKİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞLARDI

Atalay Filiz ile selfie çeken polis memurunun Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekibi'nde olduğu öğrenilirken, selfie görüntüsünü çekip sosyal medyada paylaşan ekibin ise İzmir Cinayet Büro'da görevli olduğu öğrenildi.

AÇIĞA ALINDILAR

Katil şüphelisi ile selfie görüntüleri sosyal medyada büyük tartışmaya sebep olurken, selfie çeken ve bu anı görüntüleyip paylaşan üç polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlana kadar açığa alındı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.