Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'da Nissibi Köprüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, "Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde Diyanet İşleri Başkanımızla alakalı olacak" dedi.

Erdoğan'ın sözünü ettiği müjdenin ne olduğuna ilişkin ise Kanal D Ana Haber'de bir iddia yer aldı. İddiaya göre Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı envanterindeki zırhlı bir makam aracını Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e tahsis edecek.

ÖZDEMİR: ERDOĞAN ZIRHLI ARAÇ HEDİYE EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarına bıraktığı sürprizi Kanal D Haber sunucu Cüneyt Özdemir bugünden açıkladı. Özdemir, "Bizim aldığımız duyumlara göre Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e Saray'dan bir zırhlı araç hediye edecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Canlı Yayında Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV, AHaber ortak yayınında yapacağı sürprizini açıkladı. 

Erdoğan, ''Arkadaşlar ne olur bunu açıklamayın dedi.. Tamam açıklamayım dedim de, siz bunu sır olarak tutabilecekmisin dediler ama maalesef sizden bunu duyunca demekki bu sır olmaktan çıkmış. Diyanet başkanımıza yapılan nezaketsizliğe bizler bir jest yapalım dedik, bu sabah sayın diyanet işleri başkanımla görüştüm ve mütabık kaldık''. Diyanet İşleri Başkanı'na köşk envanterinden zırhlı bir mercedes verileceğini söyledi.



Erdoğan, Görmez'in makam aracını iade etmesine tepki göstermiş; "Senin bineceğin Mercedes'in fiyatı ne ya, gazete manşetlerine niye bakıyorsun" demişti.


İBRET-İ ALEM İÇİN İADE EDECEĞİM

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1 milyon liraya alındığı bilgisi medyada yer alan Mercedes marka makam aracının artık kendisi için mezar niteliğinde olduğunu belirtmiş ve "İbret-i alem için bu aracı iade edeceğim" demişti.  Erdoğan ise "Ben bilsem iade ettirmem" demişti.