Diyarbakır'da Polise Bombalı Saldırı

Diyarbakır'dan az önce bir son dakika haberi geldi. Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde teröristler polise yönelik bombalı saldırı düzenledi. Patlamada ilk belirlemelere göre 15 polis memuru yaralandı. Diyarbakır'daki saldırıda yaralılar arasında sivillerin de olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Diyarbakır'da Polise Bombalı Saldırı
Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nin Dicle Bulvarı üzerinde 7’nci Kolordu Komutanlığı nizamiyesi yakınında, terör örgütü PKK bomba yüklü araçla polis servis midibüsüne saldırdı. İlk belirlemelere göre saldırıda 15 polis ile çevrede bulunan bazı siviller yaralandı. Patlamanın şiddetiyle polis servis aracının yanı sıra çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne götürülen yaralı polisler tedaviye alınırken, yaralanan bazı siviller de kentteki diğer hastanelere kaldırıldı.

31 MART'TA SALDIRI OLMUŞTU

31 Mart'ta da Diyarbakır otogarı yakınlarında, polis servisine bombalı saldırı düzenlenmiş 7 polis şehit omuş. 1'i ağır 13 polis ile 1'i ağır 14 sivil yaralanmıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.