Erdoğan’dan Sert Tepki Bizimle Boşuna Uğraşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısı ardından yaptığı açıklamada, darbe girişimi fırsata çevirmeye çalışan Uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu S&P'ye sert tepki gösterdi.

Erdoğan’dan Sert Tepki Bizimle Boşuna Uğraşma!
BİZİMLE BOŞUNA UĞRAŞMA

Uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu düşürmesi) Şu anda siyasi bir karar açıklıyor kendine göre. Sen kimsin. Yani 'Ben bunu açıklarsam, acaba Türkiye'de yatırımlar durur mu ' S&P boşuna uğraşma, bizimle hele hiç uğraşma. Aynı şeyleri bundan önce de yaptınız tutmadı ve bugün de tutmaz

PİYASADA SIKINTI OLMAYACAK

Merkez Bankamız gayet güzel açıklamalarını yaptı ve ön açıcı açıklamalarını da yaptı. Bundan sonra da kararlı bir şekilde yürüyeceğine inanıyorum. Piyasada herhangi bir likidite sıkıntısı söz konusu değil, olmayacaktır da.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.