İlber Ortaylı'dan korkutan haber

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığı söylendi. Osmaniye Belediyesi'nin 6. Kitap Fuarı'na onur konuğu olarak davet edileceği esnada yaptırdığı testle Kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İlber Ortaylı'dan korkutan haber

Kovid-19 testinin pozitif çıkan Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın fuar planı ertelenirken sağlık durumu ise merak konusu.

Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarının onur konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın dün yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Osmaniye programı 1 hafta sonraya ertelendi.

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 30 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’ de fuar alanı söyleşi salonunda Osmaniye’de okurlarıyla konferans etkinliğinde bir araya gelecekti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, “Hocamız İlber Ortaylı’ya çok geçmiş olsun. Kendisi onur konuğumuz olarak gelecekti rahatsızlığı nedeniyle programını 1 hafta ertelemek zorunda kaldık. Saygıdeğer hocamıza Allah’tan sağlık, sıhhat diliyorum.”

Fuar saat 17.00 olarak planlanan açılış töreni Osmaniye protokolü ve öğrencilerin katılımları ile Cuma günü saat 15.00 olarak planlanarak değiştirildiği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.