İstanbul’da faaliyet gösteren Isparta’nın 17 derneğin başkanlarından oluşan  Isparta gönülbirligi derneği; İstanbul Büyükşehir belediyesi yetkilileri ile temasa geçerek Gülhane parkında ısparta gülü dikilebilecek alanı tahsis ettirmişlerdir.

Bu alana gül dikmek için ısparta belediye başkanı ve ısparta Gülbirlik genelmüdürlügü ile temasa geçilerek gül temini için destek istenmiştir.

Isparta Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen başkan yardımcısı Fahrettin güzgön ve ekibini görevlendirerek minibüsle İstanbul’a güllerle birlikte 28-05-2022 günü göndermiştir.

Gülhane parkında dernek başkanı Şehnaz hanım ve yönetimden Ali faik Aşcı-Ramazan Şahin Isparta’dan gelen ekibi sıcak bir şekilde karşılamışlardır. Gül dikim alanında dernek başkanları,hemşerilerimiz ve misafirlerle kalabalık bir katılım olmuştur. Yere gül yaprakları ile Isparta yazılarak katılımcıların üstlerinden gül yaprakları dökülerek fıskiye ile Gülsuyu sıkılmıştır .Gülhane güller ve gülsuları ile mis gibi Isparta gülü kokusu kokmuştur.

Etkinliğe katılanlara gül lokumu,gül şerbeti ikram edilmiştir. Dernek başkanı , dernekbaşkan yardımcısı ve Isparta belediye başkan yardımcısı konuşmalar yaptıktan sonra gül fidanı dikimine geçilmiş ve katılımcılar birer adet gül dikmişlerdir. Gülhanede Isparta gülü toprakla buluşturulmuştur. Katılımcıların hepsi etkinlikten mutlu bir şekilde ayrılmişlardır.

Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor

Katılımcılar ve Ispartadan gelen hemşerilerimiz etkinlik için emeği geçenlere teşekkür etmişlerdir. Bundan sonraki etkinliklerde buluşmak üzere İstanbul Isparta Gönülbirligi Derneği Yönetimi...