1 Günlük Bebek Poşette Çöp Konteyneri Yanına Bırakıldı

ANTALYA'da çöp konteyneri yanına poşet içerisinde bırakılan ve 40 dereceyi bulan sıcakta güçlükle nefes alıp verdiği anlaşılan 1 günlük kız bebek, hastanede tedaviye alındı.Kepez İlçesi, Gülveren Mahallesi'ndeki...

1 Günlük Bebek Poşette Çöp Konteyneri Yanına Bırakıldı
ANTALYA'da çöp konteyneri yanına poşet içerisinde bırakılan ve 40 dereceyi bulan sıcakta güçlükle nefes alıp verdiği anlaşılan 1 günlük kız bebek, hastanede tedaviye alındı.

Kepez İlçesi, Gülveren Mahallesi'ndeki bir çöp konteynerinden saat 16.00 sıralarında ağlama sesi geldiğini duyanlar, polise haber verdi. İki çöp konteyneri arasındaki alışveriş poşetini aralayan polis, bir bebekle karşılaştı. 40 dereceyi bulan sıcakta poşetin içerisinde güçlükle nefes aldığı görülen kız bebeğe, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Hızla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen bebek için acil servis çalışanları seferber oldu. Yapılan ilk muayenesinde hayati tehlikesi bulunmadığı belirlenen ve henüz 1 günlük olduğu belirlenen bebeğe, besin takviyesi yapıldı. Kız bebek, hastanenin Yeni Doğan Servisi'nde küvözde tedaviye alındı.
Polis, bebeği bırakıp kaçan kişi ya da kişileri tesbit için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.