7 Kişi Daha Sağlık Kontrolünden Geçirilidi

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli daha, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. 7 kişiden biri polis...

7 Kişi Daha Sağlık Kontrolünden Geçirilidi
İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli daha, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. 7 kişiden biri polis otosu, diğer 6 kişi ise polis minibüsü ile hastaneye getirildi. Sağlık kontrolünden geçilen şüphelilerden biri basın mensuplarının "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Bilmiyorum" diyerek cevap verdi. Şüpheliler geldikleri araçlarla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.