ALİ FUAT YILMAZER REZALARA YAPILMAMIŞ POLİSLİĞE MARUZ KALIYORUZ

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi.

ALİ FUAT YILMAZER REZALARA YAPILMAMIŞ POLİSLİĞE MARUZ KALIYORUZ
İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin hastane çıkışında "Bir şey diyecek misiniz?" sorusuna Ali Fuat Yılmazer, kelepçelenmiş ellerini havaya kaldırıp, "Diyeceğim zamanla; ama bunları görün. Bu şeref madalyalarını görün. Bu, bugünün şeref madalyalarıdır" dedi.



"TARİHE GEÇECEK BU ŞEREF MADALYALARI"

Yılmazer daha sonra da koluna giren polisleri göstererek, "Bunlar da bugünün polisliği kardeşim. Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Türkiye görecek; tarihe geçecek bu şeref madalyaları. Devletimden aldığım şeref madalyaları" diye konuştu.

"NE GÜZEL POLİSLİK"

Bu sırada polisler de "Müdürüm lütfen" şeklinde sözlü müdahalede bulunup Ali Fuat Yılmazer'i polis otomobiline bindirmeye çalıştı. Yılmazer de bunun üzerine polislere, "Ne güzel polislik. Şov yapın kardeşim kameralara. Şov yapıyorsunuz ya. Poz verseniz ya" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından polis aracına bindirilen Yılmazer emniyete götürüldü.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.