Aydın'da 4 Hektar Orman Alanı Yandı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, ormanlık alanda çıkan yangında 4 hektar alan zarar gördü. Yangın, 2 yangın söndürme helikopteri ve bir yangın söndürme uçağı ile itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına...

Aydın'da 4 Hektar Orman Alanı Yandı
AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, ormanlık alanda çıkan yangında 4 hektar alan zarar gördü. Yangın, 2 yangın söndürme helikopteri ve bir yangın söndürme uçağı ile itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.


Yangın, Abdurrahmanlar Köyü mevkii ile İzmir-Aydın otobanı kenarındaki ormanlık alanda 4 farklı noktada çıktı. Yangına, karadan Aydın ve Germencik Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Havadan 2 yangın söndürme helikopteri ile 1 uçağın söndürme çalışmalarına katıldığı yangının çıkış nedeni henüz belirlemezken, farklı noktalarda devam etmesi nedeniyle ekipler yangını güçlükle kontrol altına alabildi. 4 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.



Anahtar Kelimeler:
HektarOrmanAydınAlan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.