Cizre'de terör tuzağı: 3 şehit

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü üyeleri, Kobra tipi zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı bomba patlattı. 3 uzman çavuş şehit oldu

Cizre'de terör tuzağı: 3 şehit
 Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar devam ediyor.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bugün sürdürülen operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirilirken, sokağa çıkma yasağının başladığı günden itibaren öldürülen terörist sayısının 148'e ulaştığı belirtildi.

3 ŞEHİT, 2 YARALI
Devam eden operasyonlarda teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının Kobra tipi zırhlı araç geçişinde patlaması sonucu 3 uzman çavuşun şehit olduğu belirtildi. Patlama sırasında 1 polis ve 1 uzman çavuşun yaralandığı öğrenildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"27 Aralık 2015 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesi Nur Mahallesinde devam eden operasyonda, saat 14.40’ta Zırhlı Kobra Aracının geçişi sırasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu üç Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri polis olmak üzere iki Kahraman silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır.

Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


Anahtar Kelimeler:
PkkşırnakŞehitCizre
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.