Kanala Düşen Suriyeli Gencin Cesedine Ulaşıldı

ADANA'da sulama kanalı kenarında otururken ayağı kayıp suya düşen Suriyeli sığınmacı Abdul Karkamız'ın cesedi bulundu. Olay, dün saat 17.00'de merkez Seyhan İlçesi'nin Kıyıboyu Caddesi üzerindeki DSİ'ye...

Kanala Düşen Suriyeli Gencin Cesedine Ulaşıldı

ADANA'da sulama kanalı kenarında otururken ayağı kayıp suya düşen Suriyeli sığınmacı Abdul Karkamız'ın cesedi bulundu.
Olay, dün saat 17.00'de merkez Seyhan İlçesi'nin Kıyıboyu Caddesi üzerindeki DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. Suriyeli sığınmacı Abdul Karkamız, aynı ülkeden arkadaşları 20 yaşındaki Muhammet Taha ve 18 yaşındaki Ali Fistok ile birlikte kanalın kenarında oturup, sohbet etmeye başladı. Bu sırada kanala ayağını uzatıp, serinlemeye çalışan Abdul Karkamız, dengesini yitirince suya düştü. Derinliği yaklaşık 3 metreyi bulan suda sürüklenmeye başlayan Karkamız'ın arkadaşları da suya atlayarak kurtarmaya çalıştı. Ancak, akıntıya kapılan Karkamız, arkadaşlarının görüş açısından uzaklaştı. Türkçe bilmeyen Suriyeliler'in çığlıkları üzerine çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine dalgıç polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, yapılan arama kurtarma çalışmalarına rağmen sonuç alınamadı.
Sabah saatlerinde yapılan çalışmada Karkamız'ın cesedi olaydan yaklaşık 15 saat sonra Dörtağaç Köyü yakınlarında bulunup otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Karkamız'ın arkadaşları Muhammet Taha ve Ali Fıstok cesedi teşhis ederken, gözyaşı döktü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.