Kartal'da Polislerin Üzerine Ateş Açıldı; 1 Polis Yaralandı

KARTAL'da olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Açılan ateş sonrası 1 polis memuru ayağından yaralandı. Olay, Kartal Topselvi Mahallesi, Kubilay Caddesi'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen...

Kartal'da Polislerin Üzerine Ateş Açıldı; 1 Polis Yaralandı
KARTAL'da olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. Açılan ateş sonrası 1 polis memuru ayağından yaralandı.

Olay, Kartal Topselvi Mahallesi, Kubilay Caddesi'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kahvehane sahibi, sokakta uyuşturucu madde sattıkları ileri sürülen H.B ile yanında bulunan bir kişiye, sokakta uyuşturucu satmamaları yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine 2 kişi, kahvehaneye tabanca ile ateş edip olay yerinden uzaklaştı. Kahvehane işletmecisi durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin iş yerine güvenlik şeridi çekip inceleme yaptığı sırada da iddiaya göre, aynı kişiler geri dönüp polislerin üzerine tabancayla ateş açarak kaçmaya başladı. Açılan ateş sonucu ayağından vurulan polis memuru S.E. hafif şekilde yaralandı. Yaralı S.E., meslektaşları tarafından polis aracıyla Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis burada yapılan ilk müdahalenin ardından da, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ŞÜPHELİLERDEN 1'İ YAKALANDI

Saldırı sonucu olay yerine çok sayıda destek sivil ve resmi polis ekibi gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ile kaçan 2 şüpheli arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonrasında şüpheli H.B., Akan Sokak'ta bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesinde polis ekipleri tarafından olayı gerçekleştirdiği tabanca ile kıskıvrak yakalandı. H.B. daha sonra sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer zanlı ise izini kaybettirerek kayıplara karıştı.

1 POLİS DE DÜŞÜP YARALANDI

Öte yandan kovalamaca sırasında bir polis memuru da düşerek ayağından yaralandı. Düşme sonucu ayağından yaralanan polis, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ekipler, kaçmayı başaran "Deli Mustafa" lakaplı zanlının yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Bilgi için: Şüpheli H.B.: Harun Başaran



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.