Çeşitlilik ve kalitesi ile İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe fark yarattı

İş Güvenliği sektöründe ürün temini ve eğitim hizmeti sağlayan Melek iş güvenliği ekipmanları kısa sürede sektörün ilk akla gelen markaları arasında yerini aldı.

Çeşitlilik ve kalitesi ile İş Güvenliği Ekipmanları sektöründe fark yarattı

AAlanında lider markaların yer aldığı binlerce çeşit iş güvenliği ekipmanlarının yanında, yol ve çevre güvenliği ürünleri, ambalaj, hırdavat, kırtasiye ürünleri, ilk yardım malzemeleri gibi birçok ürünün satışı ve toptancılığını gerçekleştiren Melek iş güvenliği ekipmanları onlarca farklı sektöre hizmet sunuyor.

Profesyonel iş yaşamını bırakıp, hayallerinin peşinden koşarak evinde kurduğu markayı kurumsal bir yapıya dönüştüren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Melek Durdu ile çalışmalarını konuştuk.

Melek Hanım, kendinizden ve şirketinizin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz?

Trakya Üniversitesi mezunuyum. Uzun yıllar özel sektörde sağlık personeli ve farklı sektörlerde de satış yöneticisi olarak çalıştım. Profesyonel iş yaşamım sürerken aklımda hep kendi işimi kurmanın hayali vardı. 2015 yılında hayallerimin peşinden giderek Melek iş güvenliği ekipmanları şirketini kurdum. İlk başta home ofis olarak başladım. İş kıyafetleri, iş ayakkabıları, kişisel koruyucu donanımların toptan satışını gerçekleştiriyoruz. İlk aylarda sadece sipariş üzerine çalışıyor gelen siparişlerden ürünlerin teslimine kadar bütün işlerle tek başıma ilgileniyordum. Sektörde sağladığım güvenle birlikte satışlarımızı hızlandırdık. Oluşturduğumuz alt yapı ile emin adımlarla büyüyerek kurumsal bir marka olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an sadece kullanıcılara değil satıcı firmalara da toptan olarak ürün sağlıyoruz.

Satışını gerçekleştirdiğiniz ürün gruplarından bahseder misiniz?

Melek İş Güvenliği Ekipmanları binlerce kalemde ürün gamını portföyünde bulundurmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği Ekipmanları başta olmak üzere, Kişisel Koruyucu Donanım, Teknik Tekstil ve Üniforma, Arama Kurtarma Ekipmanları, Trafik Ve Yol Güvenliği Ekipmanları, Yangın Güvenliği Ekipmanları, Teknik Hırdavat Malzemelerini genel toptancı ve ithalatçı konumunda müşterilerimize sunmaktayız.

İş sağlığı ve güvenliği ekipmanları tercih edilirken hangi konulara dikkat edilmelidir?

Her sektörün birbirinden farklı tehlike alanları bulunmakta. Bu sebeple en basit anlatımla bir eldiveni her yerde kullanamazsınız. Bazı eldivenler ateşe veya yüksek ısıya dayanırken bazıları sizi kimyasal maddelerden veya darbelerden korur. Tercih edilecek ürünlerin kesinlikle tüm kalite sistem belgelerine sahip olması gerekmektedir. Tercih edilen ürünlerin test ve kalite belgeleri istenmelidir. Biz marka olarak satışa sunduğumuz ve tedarikini üstlendiğimiz tüm ürünlerin kalite belgelerine sahip olup olmadığını kontrol ederek portföyümüze katıyoruz. Kalitesinden emin olduğumuz markalarla iş birlikteliği yapmaktayız. u Hedeflerinizden bahseder misiniz? Marka olarak hizmet verdiğimiz sektör ve firmaların sayısını arttırarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Türkiye genelinde şubeleşme çalışmaları yürütüyoruz. Ürünlerimizi sadece yurt içi pazarda değil, özellikle yerli üretim yapan markaların ürünlerinin global pazarda satışını gerçekleştirmek istiyoruz.


‘Sektörü ne olursa olsun, iş güvenliği konusunda ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz’

Melek İş Güvenliği Ekipmanları olarak çalışan sağlığını ve güvenliğini sağlamak amaçlı sektör ayırt etmeksizin ihtiyaç duyulan her alanda faaliyet göstermekteyiz. Bir işletmede bir kişinin çalışıyor olması, bizim bu alanda da faaliyet gösterdiğimizi doğrular niteliktedir. İşletmenin büyüklüğü, piyasadaki pazar payı gibi değişkenleri ayırt etmeksizin, bünyesinde çalışan tüm personellerin iş sağlığı ve iş güvenliği hakkında bilinçlendirilmesinden, doğru ürün kullanımlarına kadar tüm süreçlerde yer almaktayız.

Evinde yada işinde çalışan, üreten, ayakları üzerinde durmaya çalışan, bazen sessiz kalmak zorunda bırakılan, bazen de eksik hissettirilmeye çalışılan ama aslında hep tam ve mükemmel olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun.

0 216 598 04 05
www.melekisguvenligiekipmanlari.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.