Edt Sağlık, Bütünsel Tıp’ta kurumsal hizmet anlayışı ile fark yarattı

Edt Sağlık, Bütünsel Tıp’ta kurumsal hizmet anlayışı ile fark yarattı

Son iki yıldır hayatımızda olan covid-19 virüsü sebebiyle bir çoğumuz sağlığın ve sağlıklı yaşamın ne kadar önemli olduğunu görmüş oldu. Psikolojik rahatsızlıklardan fiziksel sorunlara kadar birçok konuda sürdürülebilir çözümler sunan EDT Sağlık, Türkiye’de bütünsel tıbbın ilk akla gelen markası oldu.

Hobi olarak ilgilendiği Bütünsel Tıp’ın olumlu etkilerine yakından şahit olan ve 2006 yılında temellerini attığı EDT Sağlık markasını sektöre yön veren bir markaya dönüştüren EDT Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dilşad ÇELEBİ ile bütünsel tıbbı konuştuk.

Dilşad Hanım; bütünsel tıp nedir? Tam olarak hangi alanları kapsamaktadır?

Bütünsel Tıp insanın beden, zihin ve duygudan oluşan çok boyutlu bir varlık olduğu görüşünden yola çıkar. Çok boyutta iyileşme sağlanamadan insanda tam bir iyileşme olamayacağını savunur. Bütünsel Tıp’a göre vücudumuzun bir parçası düzgün çalışmadığında vücudun tamamı ve hatta duygular ve zihinsel durum da değişmektedir. Dolayısıyla tedaviler vücudun sadece sorunlu bölümü üzerinde değil, tüm vücut sistemleri gözetilerek ve duygu durum ve zihinsel iyileşmeyi de kapsayacak şekilde yapılır. Bütünsel Tıp her ne kadar kişinin problemlerini ortadan kaldırmaya odaklıysa da birincil amacı insanı hasta eden süreçlerin tespit edilmesi, hastalığı doğuran nedenlerin sorgulanarak ortadan kaldırılması ve dolayısıyla uzun vadede kişilerin yeniden o hastalığa yakalanmamaları için gerekli yaşam değişikliklerinin yapılmasıdır.



‘Ürünlerimizi titizlikle seçiyoruz’

Kurumunuzu diğer kurumlardan ayıran temel farklar nelerdir?

Bu sektörde profesyonelce hizmet veren en kurumsal firmalardan biriyiz. İlk iş hayatıma başladığımda edindiğim kurumsal tecrübeleri kendi işimde de uyguladım. Üstün hizmet kalitesini hedefleyerek çalışıyoruz. Güvenilirlik olmazsa olmazlarımızdan. Teknik, teorik, eğitim vb. konularda müşterilerimizin her zaman yanındayız. Yurtdışından getirttiğimiz ürünleri titizlikle seçiyoruz. Alanının en iyi firmalarıyla çalışmaya özellikle dikkat ediyoruz. En çok farkı yaratan da bu özelliklerimiz sanırım.

Cinsiyetler arası eşitliğin olmadığı herhangi bir toplumun gelişebileceğine, yüksek standartlı bir yaşam şekli yaratabileceğine inanmıyorum. Gelişmişliğin temel şartlarının başında cinsiyetler arası eşitlik geliyor ki bu da bir eğitim ve bilinç sorunu. Gelin 8 Mart’ı sadece bir gün kutlanarak geçiştirilen özel bir gün olarak değil, toplumsal gelişimin mihenk taşlarından biri olarak görüp, bu konuda yapılması gerekenleri istikrarlı bir şekilde sürekli hale getirelim.

0216 405 14 52-53
www.mora.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hanım 2 yıl önce

güzel çalışma