Nejat İşler Kitap Çıkartıyor!

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Bavul Dergi'deki köşesinden, hikaye kitabı yazmaya başladığını duyurdu.

Nejat İşler Kitap Çıkartıyor!
Oyunculuk kariyerine ara vererek Bodrum Gümüşlük'e yerleşen ve edebiyat-sokak dergisi Bavul'da her ay yazıları yayımlanan Nejat İşler, kitap çıkarma hazırlığı yapıyor. Bir süredir yazıyla ilişkisi derinleşen ve okuyucunun büyük ilgisini gören İşler, Can Yayınları'ndan kitap teklifi alarak hikayeler yazmaya başladığını açıkladı.

Kulüp başkanlığı yaptığı Gümüşlükspor'un şampiyonluk sevincinin ardından kitap yazmaya başlaması ile mutluluğunun ikiye katlandığını ifade eden Nejat İşler, kitap fikrinin ortaya çıkış sürecini ve nasıl bir kitap hazırlayacağını Bavul Dergi'deki köşesinden anlattı.

Kahramanları uydurma olan gerçek hikâyeler" yazacağını söyleyen İşler, "Yazarlık benim için yan bir uğraş. Çok da uzak değil ama... Okumaya beş yaşımda, yazmaya beş yaşımda başladım. Yazdığım ve sahnelenen üç oyunum var," diyerek yazıyla ilişkisinin uzun yıllara dayandığını ifade etti.

Nejat İşler kitap heyecanını paylaştığı yazısında, kitap telifinin kulüp başkanı olduğu Gümüşlükspor'a aktarılacağını söyleyerek "kitap telifi ile giderleri karşılaşanan ilk spor kulübü" olacaklarının da sinyallerini vermiş oldu.

Hikayelerden oluşacak kitabının hazırlığına devam eden Nejat İşler'in Bavul Dergi'deki yazıları da her ay yayımlanmaya devam edecek.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.