Can Tanrıyar da evleniyor

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar, Gamze Balım ile nikah masasına oturuyor. İkili güzellik yarışmasında yakınlaşmışlardı

Can Tanrıyar da evleniyor
Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008’de evlendiği Petek Dinçöz’le olaylı bir şekilde boşanan yapımcı Can Tanrıyar yeniden evleniyor.

Milliyet'teki habere göre, Tanrıyar, geçen ay Bodrum’da düzenlenen yarışmanın jürisinde yer alıyordu. İkilinin aşkı Bodrum’da güzellerin kampa girdiği dönemde başlamıştı. Aralarında 34 yaş fark bulunan yeni aşıklardan Can Tanrıyar 54, genç ve tescilli güzel sevgilisi Balım ise 20 yaşında.

Dinçöz’ün iki ay önce tanıştığı Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu’yla geçen hafta dünya evine girmesinin ardından, Can Tanrıyar’ın da bir aydır beraber olduğu Miss and Mr Fashion TV yarışmasının ikinci güzeli Gamze Balım’la nikah masasına oturacağı iddia edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.