Demet Akalın'dan 4 Şarkilik Performans

POP müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, Bodrum'da bir eğlence mekanında sahne aldı. Sahnede sadece 4 parça seslendiren Akalın, sürat botuna binerek kulüpten ayrıldı. Mini konser nedeniyle şaşkınlık...

Demet Akalın'dan 4 Şarkilik Performans

POP müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, Bodrum'da bir eğlence mekanında sahne aldı. Sahnede sadece 4 parça seslendiren Akalın, sürat botuna binerek kulüpten ayrıldı. Mini konser nedeniyle şaşkınlık yaşayan bazı hayranlarının üzüldüğü görüldü.
Yüzer Disko Club Catamaran'da sahne alan Demet Akalın, 2 dansçı eşliğinde sahneye geldi. 'Giderli Şarkılar' adlı parçayla hayranlarının karşısına çıkan Akalın 'İlahi Adalet', 'Türkan' ve 'Rekor' adlı şarkılarını seslendirdi. Akalın, şarkı aralarında hayranlarına takılmayı da ihmal etmedi. Bir ara "Almanya'dan gelen var mı" diye soran Akalın, çok sayıda tatilcinin çığlık atarak karşılık vermesi üzerine "Yani yarı Almansınız, kupanız hayırlı olsun" dedi. Akalın, kupa mücadelesinde tuttuğu takımın adını hatırlayamayınca bir dansçısına 'neydi, Messi'nin takımı' diye sordu. Arjantin'in 1-0 kaybettiği maç için "Yazık, çok üzüldüm" ifadesini kullandı. Akalın, locanın altından cep telefonuyla fotoğraf çeken bir kişiye "Bu da böyle sapık gibi oluyor alttan" diyerek uyarıda bulundu. Akalın, şarkı aralarında hayranlarının yanı sıra kendisini görüntüleyen kameramanlara da takıldı. Bir hayranının doğum günü olduğunu öğrenen Akalın, kendisini kutladı. Son olarak 'rekor' adlı şarkıya yer veren Akalın 4 şarkılık sahnesinin ardından eşiyle birlikte sürat botuna binerek kulüpten ayrıldı.
Program afişinden kulüpte kapsamlı bir konser olacağını düşünen özellikle Akalın'ın hayranların bu duruma üzüldü. Tatilciler dans şovları eşliğinde eğlencelerine devam etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.