Dudak uçuklatan ücreti reddetti

Usta sanatçı Halit Ergenç'e yeni sezon için 20'den fazla teklif geldiği öğrenildi.

Dudak uçuklatan ücreti reddetti
Son 3 sezondur 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynayan ve adeta Kanuni Sultan Süleyman rolüne hayat veren Halit Ergenç’e yeni sezon için 20'den fazla teklif geldi.

BÖLÜM BAŞI 80 BİN TL TEKLİF ETTİLER



Ünlü oyuncuya öyle ücretler önerilmiş ki dudak uçuklatan cinsten. Yapımcıların Muhteşem Yüzyı’dan bölüm başına 60 bin tl kazanan Halit Ergenç’e bölüm başına 80 bin tl önerdiği, ancak sanatçının bu teklifleri kabul etmediği öğrenildi.

DİZİYE HAYIR, SİNEMAYA EVET


Ünlü sanatçının çok yoğun geçen 3 sezondan sonra dinlenmek istediği bunun yanı sıra Kanuni karakterini de izleyiciye unutturmak istediği bildirdi. Dizi tekliflerini kabul etmeyen Halit Ergenç’in sinema teklifine ise sıcak baktığı ifade edildi. 

HALİT ERGENÇ KİMDİR?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.