Güzeller 'miss Kemer' İçin Kampa Girdi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, Club Kemer Aura tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'nın 22 finalisti kampa girdi. Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'nın...

Güzeller 'miss Kemer' İçin Kampa Girdi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, Club Kemer Aura tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'nın 22 finalisti kampa girdi.

Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'nın finalistleri, kamp yaptıkları Marco Polo Tatil Köyü'nde tanıtıldı. Kongo, Tataristan, Kırgızistan, Finlandiya, Romanya, Macaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Sırbistan, Ukrayna ve Rusya gibi ülkelerden gelen 22 finalist, 10 gün boyunca kamp yapacak. 4 Temmuz gecesi Club Kemer Aura'da podyuma çıkacak olan güzeller, yürüyüş ve dans dersleri alacak. Kamp boyunca Antalya ve Kemer'in tarihi- turistik yerlerinde düzenlenecek programların yanı sıra çeşitli aktivitelere katılacak olan güzeller, kampın ilk gününde kendilerini ve ülkelerini tanıttı.

BİR ELİNDE 10 MARİFET

Yarışmanın en dikkat çeken finalisti Finlandiya'yı temsil eden 24 yaşındaki Kristina Karjalainen oldu. Çok iyi derecede Rusça, İngilizce, İsveççe, Almanca ve Macarca konuşan Karjalainen, bugüne kadar katıldığı pek çok güzellik yarışmasından dereceyle ayrıldı. Finlandiya'da büyük bir fabrikada danışmanlık yapan Karjalainen, tatil için sık sık Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Böylesine güzel bir ülkede yaşamak hayal gibi" dedi.

HEDEF KEMER'İ TANITMAK

Club Kemer Aura'nın ortaklarından Adnan Şeker, 8 yıldır düzenledikleri yarışmanın uluslararası arenada bilinen önemli bir yarışma haline geldiğini söyledi. Yarışmayı özellikle Kemer'in tanıtımına katkı sağlamak adına düzenlediklerini anlatan Şeker, amaçlarına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.