Başbakan’ın odasına böcek

Denise Capezza ve Emrah Akduman, MİT krizini konu alan “Darbe” filminde Başbakan’ın odasına ‘böcek’ yerleştirip dinleme yapan iki gizli ajanı canlandıracak.

Başbakan’ın odasına böcek
Gazeteci Avni Özgürel’in projelendirip senaryosunu yazdığı “Darbe” filminin çekimleri devam ediyor. Başrolleri Cansel Elçin ve Öykü Çelik’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Emrah Akduman ve İtalyan güzel Denise Capezza da yer alıyor. Akduman ile Capezza, filmde Başbakan’ın odasına ‘böcek’ olarak tabir edilen dinleme cihazı yerleştiren gizli ajanları canlandırıyor. Yapımcılığını TFT Prodüksiyon’un, yönetmenliğini ise Yasin Uslu’nun üstlendiği “Darbe”, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın savcı tarafından ifadeye çağrılmasıyla patlak veren “MİT krizi”ni beyazperdeye taşıyacak. Cansel Elçin, filmde Hakan Fidan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.








TEKVANDOCU AJAN

“Darbe”de ajanı canlandıran Emrah Akduman, “Kampüste Çıplak Ayaklar”, “Umut Adası” filmleri ile “Hatırla Sevgili” dizisindeki rolleriyle tanınıyor. Akduman, oyunculuğun yanı sıra tekvando ile ilgileniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.