Ölümden Döndü! Herkes Rol Sandı

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Kertenkele'de Sera Tokdemir, rol gereği alevlerin arasında kaldı. Elleri ayakları bağlı ve ağzı bantlı oyuncunun boynunda ve ayaklarında yanıklar oluştu. Tokdemir'e, set ekibi müdahale etti.

Ölümden Döndü! Herkes Rol Sandı
ATV'nin cumartesi akşamlarına damga vuran dizisi 'Kertenkele', geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Sera Tokdemir, yayınlanan son bölümde rol gereği alevlerin arasında kaldı. Çekimler için Riva'da inşa edilen kulübe, Sera Tokdemir, içindeyken ateşe verildi. Yapım şirketi, olası aksiliklere karşı, ambulans ve itfaiye bulundurdu.

DUMANDAN ETKİLENDİ

Rol gereği elleri, ayakları ve ağzı bağlı olan Sera Tokdemir, kulübenin ateşe verilmesi ile dumandan etkilendi. Çekimler sırasında rol yaptığı sanılan güzel oyuncu, bir set görevlisinin durumu fark etmesi sonucunda hemen dışarı çıkarıldı.

Tamamen ateşe verilen kulübe içinde sıcaktan etkilenen oyuncunun, kolyesinin aşırı ısınmasından dolayı boynunda ve ayaklarında yanıklar oluştu. Ağzı bağlı olduğu için tepki veremeyen Sera Tokdemir, bir görevli sayesinde olası bir felaketten kurtuldu.

Tokdemir, "Alevlerin kontrolsüz yükselmesinden dolayı, duman ve sıcak içerisinde kaldım. Ağzım kapalıydı ve ayağım sandalyeye bağlıydı, bu yüzden kendimi çok zor anlattım. Set ve sağlık ekibinin zamanında müdahale etmesi beni kurtardı" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.