Survivor Şampiyonu Belli Oldu!

Aylar süren Survivor 2016 maratonu sona erdi. Acun Ilıcalı, finale kalan Atakan ve Serkay arasındaki oylamada en çok oyu alan ismi açıkladı. Atakan, Survivor 2016'nın şampiyonu oldu.

Survivor Şampiyonu Belli Oldu!
Survivor 2016 şampiyonu “Atakan mı, Serkay mı” sorusu yanıt buldu. 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen büyük finalde ipi göğüsleyen isim Atakan oldu.



Survivor 2016 şampiyonu Atakan

Kıbrıs'ta, Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa'da gerçekleşen final gecesinde nefesler tutuldu. Serkay ve Atakan canlı yayında kozlarını paylaştı. Oylama sonucunda, Survivor 2016’nın şampiyonu Atakan oldu.

Nefes kesen mücadelede ilk finalist Serkay olmuştu. Ardından oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist olmayı başarmıştı. Eleme gecesinde, halk oylaması sms sıralaması sonucuna göre kazanan isim belli oldu.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.