Güzeloğlu'na 'yılın Valisi' Ödülü

Siyaset Dergisi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği 'Siyaset Ödülleri' töreninde, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 'Yılın Valisi' ödülüne layık görüldü.Siyaset Dergisi'nin 19. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle verdiği...

Güzeloğlu'na 'yılın Valisi' Ödülü
Siyaset Dergisi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği 'Siyaset Ödülleri' töreninde, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 'Yılın Valisi' ödülüne layık görüldü.

Siyaset Dergisi'nin 19. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle verdiği 'Siyaset Ödülleri' sahiplerini buldu. Siyaset Dergisi okuyucularının oylarıyla belirlediği isimlere gecede ödül verildi. ‘Yılın Valisi’ kategorisindeki ödüle Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu layık görüldü. Güzeloğlu ödülünü, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun elinden aldı.

Ankara Shareton Otel’de düzenlenen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Muammer Güler de ödül aldı. Gecede, birçok sanatçı, iş adamı ve siyasetçiye de ödüller dağıtıldı.

Siyaset Dergisi'nin düzenlediği, '19’uncu Kuruluş Yıl Dönümü ve Siyasetin Ödülleri Töreni' siyaset, iş, sanat, medya ve spor dünyasının isimlerini bir araya getirirken, gece 19’uncu yaş günü pastasının kesilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.