Yeni Mercedes'in Fiyatı Belli Oldu

Yeni Mercedes Benz E Serisi, C Serisi ve S Serisi'yle aynı platformu taşıyor.

Yeni Mercedes'in Fiyatı Belli Oldu
DIŞ TASARIM

Yeni versiyonda iri radyatör ızgarası kullanılırken, farları C Serisi'yle benzerlik taşıyor. Ön tamponda iki büyük hava girişine sahip olan yeni E Serisi'nin arkasında da yine C Serisi'yle benzer çizgiler kullanılıyor. Fren lambalarının aydınlatmalarında ince yapılı LED kullanılırken, çift çıkışlı egzoz tasarımı da motor seçeneğine göre değişiklik gösteriyor.



İÇ MEKAN

İç mekan tasarımında S Serisi'nin modernize edilmiş hali gibi görünen yeni E Serisi'nin kabininde, yeni kaplamlarla kalite algısı arttırılmış. Tamamen yeni olan kokpitte dikkat çeken bir diğer değişiklik de direksiyon simidiyle kendini gösteriyor.

Direksiyon simidi arkasında ise yeni dijital bir gösterge paneli kullanılıyor. Yeni multimedya ekranı ve navigasyon sistemi de E Serisi'nin teknolojik değişimlerini oluşturuyor. Alışılmışın dışında, yan yana konumlandırılan gösterge ve multimedya ekranlarının her biri 12.3 inç boyutunda ve ekranlardaki bilgilerin rahat takip edilebilmesi için HD çözünürlükte olması tercih edilmiş.

Ancak yüksek çözünürlüğe sahip ekranların dokunmatik özelliği bulunmuyor. Kabinde kişiselleştirme seçenekleri ihmal edilmeyen otomobilde 64 farklı renk seçeneği sunan ambiyans aydınlatması da yer alıyor.



MERCEDES BENZ E SERİSİ FİYATLARI

Giriş seviyesinde 2,0 lt’lik 184 HP güç üreten benzinli motorla satışa sunulması planlanan yeni E Serisi, 219.500 TL fiyat etiketine sahip.

Dizel cephesinde yer alan 1950cc’lik 194 HP güç üreten motor seçeneği ise 285.300 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

E 350 d olarak adlandırılan 2987 cc hacmindeki 258 HP’lik dizel motor seçeneği ise 427.400 TL’den satılıyor. Ayrıca tüm motor seçenekleri 9G-TRONIC otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.