Asil Grup Trakya Bölge Müdürlüğünü açtı...

Asil Grup faaliyet sahasını genişletti. Güvenlik hizmeti başta olmak üzere; temizlik, yönetim hizmetleri ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren Asil Grup Trakya Bölge Müdürlüğünü açtı.

Asil Grup Trakya Bölge Müdürlüğünü açtı...

Geliştirdikleri öncü projelerle adından söz ettiren Asil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı," Kuruluşumuzdan bugüne izlediğimiz gelişmelerin ışığında, sektörde seyreden ekonomik değişikliklerde ve zorlu koşullarda dahi büyümeyi sürdürerek Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı amaç ediniyoruz. Faaliyet sahamızı genişletmeye devam edeceğiz. Trakya Bölge Müdürlüğümüzü Çerkezköy'de açtık. Güvenlik, yönetim hizmetleri, temizlik ve sigorta alanlarında bu bölgede de profesyonel iş modelimiz ve tecrübeli kadromuz ile hizmet vermeye başladık." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.