Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı

Cumhurbaşkanı adayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mal varlıklarını YSK'ya bildirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı

İşte Erdoğan’ın bugün YSK'ya sunulan mal varlığı:

 

Güneysu-Dumankaya Köyü’nde 2 bin metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL), binek otomobil (Maliyeti : 234.080 TL), banka hesaplarında toplam 4 milyon 404 bin 192,13 TL, 200 bin dolar ve 500 bin TL alacak.

2011'Deki mal varlığı:

Başbakanlık resmi sitesindeki 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanına göre ise Erdoğan’ın Güneysu-Dumankaya Köyü’nde 2 bin metrekare arsası, banka hesaplarında toplam 3 milyon 390 bin 384 TL, 25 bin sterlin, 199 bin 867 doları ve 500 bin TL de alacağı bulunuyordu.

Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı:

Demirtaş'ın mal varlığına dair bilgiler ise şöyle; "Diyarbakır'da 260 bin TL değerinde ev, Diyarbakır'da 100 bin TL değerinde hukuk bürosu olarak kullandığı büro, parti çalışmalarında makam aracı olarak kullanılan iki (2) adet Audi marka otomobil, Eşi Başak Demirtaş'ın kullandığı Skoda marka otomobil."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.