ERDOĞAN, ELİF'İ KIRMADI BABASIYLA TELEFONDA KONUŞTU

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yaptı. Açılış sonrası koordinasyon merkezini gezen Erdoğan, babasıyla telefonda konuşan Elif Aydın'ı kıramadı, telefonun öbür ucundaki Elif'in babası Cemil Aydın ile bir süre sohbet etti. Başbakan Cemil Aydın'a "Kastamonu Tosya'dan kebapçı çıkıyor mu?" diye sordu.

ERDOĞAN, ELİF'İ KIRMADI BABASIYLA TELEFONDA KONUŞTU
 AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara’nın ardından İstanbul’da da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) açtı. Haliç Kongre Merkezi içinde yer alan irtibat bürosu açılışında Erdoğan’a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş eşlik etti. Kurdele kesimi sırasında konuşan Erdoğan, "Seçim boyunca 10 Ağustos gecesine kadar, inşallah ikinci tura kalmaması halinde buradan çalışmaları takip edeceğiz" dedi. Erdoğan, açılışın ardından koordinasyon merkezini gezdi.

ÇALIŞANIN KEBAPÇI BABASI İLE SOHBET ETTİ

Erdoğan, Koordinasyon Merkezi gezisi sırasında çalışanlarla tokalaşarak sohbet etti. Tek tek masaları gezen Erdoğan, İstanbul Kadın Kolları AR-GE Birim Başkanlığı üyesi Elif Aydın ile de tokalaştı. Bu sırada babasıyla telefonda konuşan Elif Aydın, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’dan babası ile konuşmasını istedi. Erdoğan Kastamonulu kebapçı Cemil Aydın ile telefonda kısa süreli sohbet etti.

Erdoğan, kendisine Kastamonu’da kebapçılık yaptığını söyleyen Cemil Aydın’a "Kastamonu Tosya’dan kebapçı çıkar mı? Kebapların güzel mi bari? O harika kebabından bir görelim bari. Sen bizi bekleme al gel. Biz açılışımızı yaptık, kızınızın hizmet verdiği binayı geziyoruz” dedi.  

Ak Parti’nin adayı Erdoğan kısa süreli sohbet sonrası çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da seçim süreci boyunca kullanacakları koordinasyon merkezine ilişkin Erdoğan’ı bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.