İhsanoğlu Antalya’da Meşalelerle Karşılandı

Mehmet ÇINAR/ ANTALYA, () - CUMHURBAŞKANLIĞI seçimlerinde 13 siyasi partinin destek kararı açıkladığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Antalya’da Türk bayrakları ve meşalelerle karşılandı. Özel uçakla Antalya Havalimanı’na...

İhsanoğlu Antalya’da Meşalelerle Karşılandı

Mehmet ÇINAR/ ANTALYA, () - CUMHURBAŞKANLIĞI seçimlerinde 13 siyasi partinin destek kararı açıkladığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Antalya’da Türk bayrakları ve meşalelerle karşılandı.
Özel uçakla Antalya Havalimanı’na saat 23.40 sıralarında iniş yapan Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP milletvekilleri, CHP, MHP ve destekleyen diğer siyasi partilerin üst düzey ve il yöneticileriyle bu partilere mensup belediye başkanları tarafından apronda karşılandı. VIP Salonu’nda kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaşan İhsanoğlu, VIP çıkışında ise ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler bulunan kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Kendisini karşılamaya gelenleri selamlayan İhsanoğlu’na bir vatandaş, “Ekmel Baba, hırsızdan uğursuzdan kurtarın bizi lütfen” diye seslendi.
CHP milletvekilleri Şafak Pavey, Gürkut Acar, Engin Koç, Ramazan Kerim Özkan, Erdal Aksünger, Gülsüm Bilgehan, MHP MYK üyeleri Hüseyin Yıldız, Kemal Çelik, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya, Korkuteli, Kemer, Döşemealtı ilçelerinden MHP ve CHP’li belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri de karşılamada bulundu. İhsanoğlu, meşalelerle açılan yoldan geçerek seçim otobüsüne yürüdüğü sırada bir grup ile ‘selfie’ çektirdi. Daha sonra otobüse binen İhsanoğlu, yaklaşık 100 araçtan oluşan konvoyla konaklayacağı otele doğru yola çıktı.
KAFEYİ ZİYARET ETTİ
Eşi Füsun İhsanoğlu’nun da eşlik ettiği Ekmeleddin İhsanoğlu, otele geçmeden bir de kafe ziyaretinde bulundu. Otel karşısındaki kafeye geçen ve müşterileri selamlayan İhsanoğlu, burada bitki çayı içti. İhsanoğlu’yla vatandaşlar fotoğraf çektirme yarışına girdi. Evleri hemen karşıda bulunan 7 yaşındaki İpek Arıktürk de İhsanoğlu’nun yanına gelerek yanağından öptü. Annesi İpek’in "Cumhurbaşkanımız geldi, gidelim hemen” dediğini belirtti. Küçük kızla bir sohbet eden İhsanoğlu, çok sayıda vatandaşla da fotoğraf çektirdikten sonra otele geçti.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.