Azure Grup ve Rusya’dan Dev Ortaklık Azure Grup ve Rusya’dan Dev Ortaklık

İki yıl önce dünya genelinde metaverse dünyasında hizmet üreten ilk lojistik markası olan şirket, devrim niteliğinde varsayılan lojistikte yapay zekâ tabanlı online portalı ‘’ Freight Just’’ ile sektörde tabuları yıkarak yeni bir dönem başlatmış oldu. 

Lojistikte %100 şeffaflık anlayışıyla anlık fiyat alma dönemi başladı.

50’den fazla Ülkede E Ticaret, İthalat / İhracat, Depolama ve Taşımacılık hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan ’’Freight Just’’ kısa zamanda yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi gördü.

Freight Just, Teknolojinin ilerlemesi yapay zekanın dahil olduğu hayatlarımızda lojistik sektörüne entegre ederek tüm lojistik depolama ve dağıtım süreçlerini kolaylaştırıyor.

% 100 Şeffaflık anlayışı ile ölçü ve kg limitleri olmadan yapay zekâ ile anında teklif alabilmenize olanak sağlıyor. Freight Just platformu sayesinde zaman harcamadan dilediğiniz ülkeye veya Farklı Ülkeler arasında dahil olmak üzere Hava, Kara, Deniz ve Intermodal Taşımacılık seçenekleri ile bugüne kadar kurulmuş olan en geniş kapsamlı dijital lojistik platformunu hayata geçirilmiş oldu.

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere, Amerika, Çin, Rusya dahil dünya’da toplam 50 ülke ’de Lojistik, Depolama ve Dağıtım gibi ihtiyacınız olan tüm süreçlerde “Freight Just” %30’a varan maliyet ve zaman avantajı sağlıyor.