Azure Grup ve Rusya’dan Dev Ortaklık

Uzun yıllar enerji ve lojistik sektöründe hizmet veren Azure Grup yaptığı ticari hamlelerle büyümeye devam ediyor. Yaptığı uluslararası anlaşma ve atılımlarla adından söz ettirmeyi başaran Azure Grup Metaverse dünyasında yatırım yapan ilk yerli marka olmuştu.

Azure Grup ve Rusya’dan Dev Ortaklık

Türkiye ve Rusya arasındaki ticari ilişkilerin daimi olarak gelişmesi sebebiyle harekete geçen Azure Grup, bu ilişkilere ivme katmak üzere adımlar attı. Son olarak Rusya’nın önde gelen 30’dan fazla iş insanını Türkiye’de ağırlayan Azure, görkemli bir organizasyon düzenledi. Özel anlaşmaların imzalandığı toplantıda yatırım adımları atıldı. Rusya’nın önde gelen iş insanları derneğinden 30 iş insanının yer aldığı toplantıda lojistik ve depolama alanının yanı sıra yenilenebilir enerji ve çelik boru üretim tesislerinin kurulması için harekete geçildi.

Yapılan anlaşmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, “Çok başarılı bir organizasyona imza attık. Özellikle Rus iş insanlarının ülkemiz hakkındaki düşünceleri çok olumlu. Bu nedenle akıllarda hiçbir soru işareti yoktu. Özellikle ikili ilişkilerin gelişmesi açısından yatırım anlaşmaları yaptık. Bu anlaşmalar sayesinde daha da büyüyeceğiz.” dedi.

Azure Grup Erkan Gül Başkanlığında Büyümeye Devam Ediyor

220 ülkeye kurduğu lojistik altyapısı ve 20 ülkede e-ticaret yapan firmalara özel olarak oluşturulan depo ve dağıtım üstlerine sahip olan Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül önderliğinde büyümeye devam ediyor.

Daima büyüme adımları atmaya devam edeceğini söyleyen Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, “Yatırımlarımız Azure kadar ülkemiz için de çok değerli. Özellikle yaptığımız iş yatırımlarıyla ülkemizin büyüme odaklı ekonomisine katkı sağlamak temel dayanaklarımızdan bir tanesi olmuştur. Devamlı olarak uluslararası ilişkilerimizi kuvvetlendirmeye yönelik atılımlara devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Lojistik alanında 30 Ülkede doğrudan depo ve lojistik yatırımları ile toplam 220 ülke ’de oluşturduğu lojistik alt yapısı, İtalya’da bulunan Güneş Panelleri üretim merkezi, Turizm alanında otel yatırımları Akaryakıt, Dış Ticaret, Ups ve Jeneratör gibi birçok sektörde yatırımları bulunan Azure Grup, ülke ekonomimize katkı sağlayan ve uluslar arası arenada ülkemizi gururla temsil eden markalar arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.